TERC-ETALON Online Építőipari
Költségvetés-készítő és Kiíró Programrendszer

Az egyetlen Online költségvetés készítő program,
amely naprakész, karbantartott adattárakat tartalmaz!

Miért az Online rendszert válassza?

  • Azonnal használatba vehető
  • Mindig (aktualizált) naprakész
  • Platform független
  • Költséghatékony
  • Környezetbarát
  • Bankkártyás online fizetés

TERC-ETALON Programváltozatai

TERC-ETALON Programváltozatai Térítésmentes költségvetés-kiírás Költségvetés-készítés Költségvetés-kiírások beárazása Felmérési napló Költségvetések összehasonlítása Tender kiírás, versenyeztetés Árszakértés
„Az építőiparban nincs rosszabb, mint a káosz. A TERC nagy érdeme az a rendteremtés, melyet az egységes költségvetési szerkezettel és az egységes oktatással elér. A TERC költségvetése tulajdonképpen egy közös nyelv, melyen a közbeszerzésben dolgozók és a beruházók is értenek és beszélnek, mellyel egyértelműen, félreértések nélkül tudnak kommunikálni.”
- L. J., MH NL, 2002 -
Árjegyzék Programismertető Oktatás Hírek archívuma

Aktuális információk / Hírek

2016. II. féléves ÖN adattár újdonságai, fejlesztései! Normakönyv a TERC-ETALON programban? TERC-ETALON: áprilisi újdonságok a programban! A TERC-ETALON program 2016-os fejlesztési terve!
A TERC-ETALON program megkapta az új 2016. III. negyedéves ÖN adattárat 2016.07.01-én. Megjelent az MVH (ÉNGY) adattára is, amely már tartalmazza a 2016. III. negyedéves frissítések is. 2016 júliusától a TERC-ETALON egy újabb lépéssel kerül közelebb a TERC V.I.P. SILVER program tudásához - az ÖN adattári tételekhez rendelt normaháttér megtekinthetőségével. 2016. április 4-én az alábbi fejlesztések jelentek meg a programban, amelyeket minden program előfizető rendelkezésére áll. A program felhasználói tábora már túllépte a 11 900 regisztrált felhasználót, amelynél az utóbbi egy év alatt újabb 1 800 felhasználó csatlakozott.
Tovább olvasom > Tovább olvasom > Tovább olvasom > Tovább olvasom >