TERC-ETALON Online Építőipari
Költségvetés-készítő és Kiíró Programrendszer

Az egyetlen Online költségvetés készítő program,
amely naprakész, karbantartott adattárakat tartalmaz!

Miért az Online rendszert válassza?

  • Azonnal használatba vehető
  • Mindig (aktualizált) naprakész
  • Platform független
  • Költséghatékony
  • Környezetbarát
  • Bankkártyás online fizetés

TERC-ETALON Programváltozatai

TERC-ETALON Programváltozatai Térítésmentes költségvetés-kiírás Költségvetés-készítés Költségvetés-kiírások beárazása Normaháttér modul Felmérési napló Költségvetések összehasonlítása Tender kiírás, versenyeztetés Árszakértés
„Az építőiparban nincs rosszabb, mint a káosz. A TERC nagy érdeme az a rendteremtés, melyet az egységes költségvetési szerkezettel és az egységes oktatással elér. A TERC költségvetése tulajdonképpen egy közös nyelv, melyen a közbeszerzésben dolgozók és a beruházók is értenek és beszélnek, mellyel egyértelműen, félreértések nélkül tudnak kommunikálni.”
- L. J., MH NL, 2002 -
Árjegyzék Programismertető Oktatás Hírek archívuma

Aktuális információk / Hírek

Új szakmai tanfolyamok a TERC Kft. szervezésében! Legyen profi az építőipari árképzésben és a költségvetés-készítésben! MVH – ÉNGY kódok használata lépésről-lépésre! Új fejlesztés a TERC-Etalon programrendszerben!
Legyen profi a szakmájában, ismerje meg a tevékenységére vonatkozó előírásokat, kerülje el a büntetéseket és az egyéb szankciókat! Minket keressen! Elismerést nyújtó, elméleti és gyakorlati oktatások indulnak februártól az építőipari árképzés, költségtervezés, költségvetés-készítés témakörökben. MVH pályázók figyelmébe ajánljuk! Megjelentek a 2018/1-es ÉNGY számok! Minden előfizetőnk találkozni fog új piktogramjainkkal, melyek a költségvetésekbe felvett adattári tételek árinformációját hivatottak mutatni.
Tovább olvasom > Tovább olvasom > Tovább olvasom > Tovább olvasom >